Volkswagen представи обновен Tiguan за пазарите извън САЩ.Той е с

...
Volkswagen представи обновен Tiguan за пазарите извън САЩ.Той е с
Коментари Харесай

VW разкрива новото поколение на глобалния Tiguan

Volkswagen показа освежен Tiguan за пазарите отвън Съединени американски щати.

Той е с по-късо междуосие от продавания сега в Съединени американски щати Tiguan и не е плануван за продажба на локалния пазар. Вместо това VW съобщи, че през идната година ще показа обособен стилен кросоувър като модифицирания Tiguan за Съединени американски щати, за който се приказва, че ще бъде близнак с модифицираната версия на Tayron за китайския пазар. Слуховете също по този начин допускат, че този път ще се оферират както елементарни, по този начин и купеобразни версии на каросерията.

VW удостовери, че новият Tiguan за Съединени американски щати ще употребява същата обновена платформа MQB като показания тук световен Tiguan, което демонстрира, че някои от технологиите в световния Tiguan може да се употребяват и в модела за Съединени американски щати.

 width=

Новият световен Tiguan съставлява третото потомство на марката и е по-дълъг с към 3 см спрямо отиващия си модел, като общата му дължина доближава 4,5 метра.

Външният му дизайн е по-мускулест от преди, изключително когато е оборудван с наличния пакет R-Line. Светлинната лента в задната част също акцентира широчината на автомобила.

VW е оборудвал новия световен Tiguan и с първокласни механически характерности. Сред тях са общоприети или налични матрични LED фарове с висока разграничителна дарба, 15,0-инчов инфоразвлекателен екран, въртящ се селектор на режимите на шофиране със личен мини екран, пакет за шумопотискане и автоматизирано паркиране (с опция за отдалечено управление). Конвенционалните бутони също се завръщат, заменяйки сензитивните на досег контролни уреди на сегашния модел, а разполагаем са отопляеми, охлаждани и масажиращи предни седалки.

 width=

Предлаганите задвижващи елементи включват дизелови мотори, леки хибриди и plug-in хибриди. Върховата алтернатива е plug-in хибрид с мощ 268 к.с. и дребен електрически пробег, вероятен с помощта на 19,7-киловатчасова батерия.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР