Volkswagen ID.3 прилича на емблематичния Golf, но само по форма.

...
Volkswagen ID.3 прилича на емблематичния Golf, но само по форма.
Коментари Харесай

Volkswagen ID.3 - подобен на Golf, но с поглед към бъдещето

Volkswagen ID.3 наподобява на емблематичния Golf, само че единствено по форма. Първият електромобил на немската марка, предопределен за дълги пътувания, е насочен към бъдещето, в което предното стъкло е интегрирано с AR функционалности, а изпреварването е направлявано от виртуален помощник.

Предварителните поръчки за автомобила към този момент са отворени в Европа и единствено против 1000 евро можем да заявим интереса си.

ID.3 идва в три версии - най-евтиният вид ще коства под 30 000 евро и ще изминава до 330 километра с едно зареждане; вторият и третият вид - респективно по 420 километра и 550 километра, само че техните цени към момента не са известни.
 Снимка 422364

Най-евтиният модел ще има напълно базови екстри от сорта на гласово-активирана навигация, вторият ще е оборудван със особено осветяване, а най-скъпият ще е " препълнен с новаторски технологии ".
 VW I.D. Buzz Cargo – перфеткният ван за бизнесa
Това е перфеткният ван за бизнесa

Новото попълнение в самостоятелните ванове на VW

VW дава гаранция за живота на батериите, която важи за първите осем години или за 160 000 километра.

Идеята на ID.3 е да се трансформира в известно и налично возило за европейските консуматори - задоволително плътно за градска среда, само че в това време предлагащо пространството и мощта, които е добре да имаме при по-дълги фамилни пътешествия.
 Снимка 422363

Доставките на модела ще стартират през средата на 2020 година, а от VW загатват, че преди този момент ще бъде оповестена лимитирана ранна версия на ID.3. За нея и за общоприетите разновидности ще научим повече през летните месеци на тази година.
 Това е бъдещият електрически заместител на VW Golf
Това е бъдещият електрически заместител на VW Golf

Децата няма да помнят Golf " единичка "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР