Volkswagen гледа към бъдещето, където в момента се виждат предимно

...
Volkswagen гледа към бъдещето, където в момента се виждат предимно
Коментари Харесай

Volkswagen показа новото си електрическо комби

Volkswagen гледа към бъдещето, където сега се виждат най-вече електрически автомобили. Затова и от компанията се стремят да оферират от ден на ден такива.
 Световната премиера на Volkswagen ID.7 - съперникът на Tesla Model 3
Volkswagen показа ID.7 - съперника на Tesla Model 3

Ето с какъв пробег ще разполага новият електрически автомобил

Вчера, 19 февруари, от компанията демонстрираха за първи път своя нов модел ID.7 Tourer. Всъщност това към този момент познатия ни ID.7, само че под формата на комби. 

Интересното е, че като размери Volkswagen ID.7 Tourer не е мръднал, само че в това време предлага повече пространство. Обемът на багажника да вземем за пример е цели 605 литра, което е с към 70 литра повече от седановата версия. При сгънати задни седалки товарното пространство става 1714 литра и можем да поберем съвсем всичко, което пожелаем.
 Снимка 654210

ID.7 Tourer ще се предлага с две разновидности на батериите - Tourer Pro и Pro S. От Volkswagen споделя, че по-голямата батерия ще обезпечава до 685 км. пробег с едно зареждане. И двете акумулатори ще се зареждат от 10 до 80% за по-малко от 30 минути.
 Снимка 654209

ID.7 Tourer ще разполага като стандарт с head-up екран с добавена действителност (AR), който ще демонстрира информация, обвързвана с пътуването, в зрителното поле на водача, тъй че очите му да са фокусирани върху пътя. Помислено е и за удобството, несъмнено.
 Снимка 654207

Като вентилационните отвори ще се ръководят автоматизирано от дребни ръководещи мотори, а седалките ergoActive ще имат нова функционалност за масаж на точката на напън. Друга иновация в ID.7 Tourer е панорамният покрив с интелигентно стъкло. При него стъклените пластове могат да бъдат електронно превключвани да бъдат прозрачни или непрозрачни.
 Снимка 654208

Volkswagen ID.7 Tourer ще бъде създаван във фабриката в Емден, Германия, където се прави и ID.7. Очаква се предварителните поръчки да бъдат отворени по-късно тази година, а с тях да разберем и цените.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР