Волфганг Ниснер оглавява международната логистична компания Гебрюдер Вайс от 2005

...
Волфганг Ниснер оглавява международната логистична компания Гебрюдер Вайс от 2005
Коментари Харесай

Компанията Гебрюдер Вайс обявява наследника на Волфганг Ниснер

Волфганг Ниснер оглавява интернационалната логистична компания Гебрюдер Вайс от 2005 година Към момента една извънредно сполучлива кариера е на път да премине на идващ стадий в края на годината – най-малко що се отнася до оперативната активност. Както оповестява Надзорния съвет на компанията, по проект на 31 декември 2018 година Волфганг Ниснер ще се отдръпна от своя пост.. „ Волфганг Ниснер има скъп принос за развиването на компанията “, – споделя Каспар Айнем, ръководител на Надзорния съвет на Гебрюдер Вайс. „ Неговата кариера се характеризира с непрекъснати усъвършенствания в професионален проект и интелигентно уголемение “. Под неговото управление компанията, чиито корени датират още от XV век, означи съвсем двукратно уголемение в разнообразни бизнес сегменти.

През 2004 година Гебрюдер Вайс е с оборот от 700 милиона евро, а през днешния ден – 1,55 милиарда евро. Броят на филиалите на компанията набъбна от 102 до 150. Междувременно броят на чиновниците се е нараснал от почти 3500 до над 7000 души. „ Волфганг Ниснер се оказа заслужен правоприемник на Хайди и Пол Зенгер-Вайс, спомогна за укрепването на компанията, в резултат на което тя се нарежда като снабдител на висококачествени логистични услуги по целия свят. Със своето богато портфолио и мощен отборен дух, компанията ще остане конкурентоспособна и в бъдеще. За сходни постижения Волфганг Ниснер няма по какъв начин да не получи допустимо най-високо почитание и самопризнание както от страна на Надзорния съвет, такa и от всички чиновници на Гебрюдер Вайс, – споделя Каспар Айнем.

В края на годината Волфганг Ниснер ще напусне поста Главен изпълнителен непосредствено и член на Управителния съвет, отговарящ за направление сухопътен превоз. През идната година се чака Волфганг Ниснер да се причисли към Надзорния съвет на Гебрюдер Вайс, в резултат накоето ще продължи да бъде част от компанията.. Новият Главен изпълнителен шеф ще бъде Волфрам Зенгер-Вайс

Необходимо е да се означи, че като претендент за правоприемник на поста Главен изпълнителен шеф Волфрам Зенгер-Вайс се явява в качеството си на изключителна персона: През януари 2019 година той ще поеме отговорност за активността на интернационалния логистичен тръст. От 2005 година Волфрам Зенгер-Вайс е член на Борда на шефовете на Гебрюдер Вайс, управлява финансовите и юридически интервенции,инвестиции ; HSEQ; вътрешен одит, сливания и придобивания.

 fd04ab3a-3a9e-df02-567a-d7d2f9e1a538
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР