Волф Месинг е един от най-прочутите пророци, живели в Русия

...
Волф Месинг е един от най-прочутите пророци, живели в Русия
Коментари Харесай

Пророкът на Сталин с кошмарна прогноза за 2021-ва

Волф Месинг е един от най-прочутите пророци, живели в Русия през XX век. Той е прочут и с това, че персонално е споделял виденията си и със сина на Йосиф Сталин - Василий.

Месинг показал до акуратност датите на Деня на успеха във Великата отечествена война, както и на кончината на Йосиф Сталин, с който бил непосредствен другар.

Месинг персонално уведомил и наследника на диктатора за идна заплаха, с помощта на което го избавил от сигурна гибел. Предвещал и личния си край.

Известният вещател предсказа появяването на рискова болест през 2020 година За 2021 година пророкът е споделил, че същата болест, която ще мъчи човечеството през цялата предишна година, последователно ще стартира да понижава и нейното разпространяване ще спре. Хората няма да измрат по този начин, както динозаврите преди време, подчертал той в прогнозата си.

Според ясновидеца обаче тежки времена щели да настъпят за цяла Европа в политически проект. Що се касае до Русия, през идната година щял да се появи нов оракул, който да поведе нацията към по-добри времена. Той ще сътвори свое лично обучение, което бързо ще се популяризира по целия свят и ще сплоти цялото човечество.

Волф предсказва и възникването на огромен спор сред Китай, Япония и Южна Корея, който ще стартира през 2021 година и ще продължи много дълго време. По думите му, краят на враждата сред тези три страни евентуално щял да приключи с война сред тях.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР