Волейболният вицешампион на България при мъжете Хебър Пазарджик ще изиграе

...
Волейболният вицешампион на България при мъжете Хебър Пазарджик ще изиграе
Коментари Харесай

Хебър посреща полския Заверче в мач-реванш от Купата на CEV

Волейболният вицешампион на България при мъжете Хебър Пазарджик ще изиграе довечера своя мач-реванш против полския Алурон Вирту Варта Заверче от втория по мощ европейски клубен шампионат - Купата на CEV.

Двубоят в зала " Васил Левски " в Пазарджик е с начален час 19:00, а предвид на тежката обстановка при " тигрите " билетите са на алегорична цена, с която всички почитатели могат се включат с помощ за клуба.

Припомняме ви, че през последните седмици витаят доста неясноти към бъдещето на Хебър, подбудени от промяната на локалната власт в Пазарджик.

Двукратният първенец на България към този момент беше изоставен от част от своите звезди, измежду които Николай Къртев, Микеле Баранович, Джулио Саби и Якопо Масари, а в първия дуел против Заверче не съумя да се опълчи на своя противник и загуби с 0:3 (19:25, 13:25, 18:25) гейма.

На процедура това оставя момчетата на Алберто Джулиани с доста дребни шансове за продължение напред, само че довечера те ще излязат за своята чест, а от управлението на Хебър приканиха почитателите за поддръжка.

" Винаги сме били дружно с нашите почитатели в най-хубавите, само че и в най-трудните моменти. Винаги сме били образец за цяла България! Сега ние имаме потребност от поддръжката на всеки един от вас! Всички в залата! ", написаха " тигрите ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР