Волейболният ЦСКА приема утре (петък, 25 ноември) от 16,00 часа

...
Волейболният ЦСКА приема утре (петък, 25 ноември) от 16,00 часа
Коментари Харесай

Юлия Иванова: Трябва да покажем умения и характер, за да победим Левски

Волейболният ЦСКА приема на следващия ден (петък, 25 ноември) от 16,00 часа Левски в първото издание на " безконечното " дерби в " Демакс " лигата при дамите за този сезон. Двубоят в зала „ Васил Симов “ се чака с огромно неспокойствие, а старши треньорът на " алените " Юлия Иванов съобщи пред клубния уебсайт , че с изключение на механически умения, девойките ѝ ще би трябвало да покажат и темперамент, с цел да стигнат до триумфа.
 Треньорът на Левски сочи ЦСКА за любимец Вечното дерби Треньорът на Левски сочи ЦСКА за любимец Вечното дерби
„ Мачовете с Левски постоянно са по-специални. Чака ни доста сериозен дуел, готвим се интензивно за него и се надявам, че девойките ще покажат това, което сме упражнявали. Това ще бъде борба, в която спортно-техническите качества би трябвало да бъдат комбинирани и със сериозен темперамент. Много пъти се получава по този начин, че когато адреналинът е висок, може да има надскачане. Надявам се, че девойките няма да прегорят, тъй като чакаме в действителност с неспокойствие това дерби. Както в нашия тим, по този начин и при тях няма девойки, които да са играли в сходен мач. Това в допълнение усилва напрежението. Очаквам да се получи борба и ние да покажем воля, с цел да вземем този мач “, сподели Иванова.
 Волейболистките на ЦСКА с 3-а победа в Волейболистките на ЦСКА с 3-а победа в " Демакс " лига
Тя показа и какви цели си е сложила за този сезон. ЦСКА стартира в шампионата с три победи от 4 мача и е на второ място досега, директно зад Марица.

„ Има още доста работа пред нас. Момичетата имат потенциал, само че би трябвало да надграждаме всеки ден. Онова, което вършим на подготовка, би трябвало да се научат да го демонстрират на 100 % и в формалните срещи. Изграждаме съвсем напълно нов тим, доста друг по отношение на предишния сезон. Това обаче не трансформира задачите ни. Съвсем естествено, ние сме ЦСКА и желаеме да побеждаваме във всеки мач. Амбицията ни е да стигнем оптимално надалеч, както за шампионата, по този начин и за купата “, сподели още Юлия Иванова.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР