Волейболният тим Монтана вдигна първата Купа на победата за отбор

...
Волейболният тим Монтана вдигна първата Купа на победата за отбор
Коментари Харесай

ВК Монтана получи наградата за отбор на месец януари

Волейболният отбор Монтана подвигна първата Купа на успеха за тим на януари, а старши треньорът Даниел Пеев получи значката “Златен трикольор” за №1 измежду наставниците, съобщи кореспондент на БГНЕС.

При своя евродебют играчите на Даниел Пеев стигнаха до четвъртфиналите в третия по мощ шампионат “Чалъндж къп “. От 6 мача в шампионата монтанци записаха 3 победи и 3 загуби като отстрани израелския Апоел Шар Фаба и гръцкия Фойникас, само че на четвъртфинала загуби от турския Малие Пиянго с 3:1 пред родната аудитория в зала “Младост”.

Старши треньорът показа, че присъединяване на тима в “Чалъндж къп” е дало късмет на младите волейболисти да се допрян до европейския клубен спорт, което е трамплин в тяхното развиване. Пеев посочи, че турският противник е с много по-опитни състезатели, което е главен фактор за загубата на неговите ученици. Освен това, умората и напрежението от сгъстената стратегия – 18 мача за 45 дни – също са повлияли мощно върху играта. “Ако бяхме играли против Малие в различен интервал от време, щяхме да реализираме различен резултат”, уверен е старши треньорът на ВК Монтана. “Можеше по-добре да се представим. Сякаш не повярвахме в себе си”, показа Латунов.

Догодина ВК Монтана има упоритостта да се изкачи едно ходило по-нагоре и да дебютира в шампионата за Купата на CEV. Това е изцяло постижимо, в случай че тимът резервира второто място в крайното класиране на Суперлигата за сезон 2017/2018. / БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР