Волейболният свят в Европа се готви за най-голямото интернационално шоу

...
Волейболният свят в Европа се готви за най-голямото интернационално шоу
Коментари Харесай

С Вайбър и НВЛ на eвропейското по волейбол

Волейболният свят в Европа се готви за най-голямото интернационално шоу за годината. Европейските шампионати за мъже и дами ще се проведат в идващите седмици, а България ще се състезава като при дамите, по този начин и при мъжете.

Национална волейболна лига (НВЛ) дружно с Вайбър ще създадат почитателите на най-любимия спорт на българите съпричастни към страстта, която българските състезатели ще изпитат на терена, както и зад кулисите.

Спектакълът стартира на 15 август (вторник) с откриването на женското европейско състезание. Българските " лъвици " ще стартират своя поход към подиума от група " В ", където ще се срещнат не с кого да е, а с настоящите шампионки от Италия, както и с тимовете на Хърватия, Румъния, Швейцария и Босна и Херцеговина.

Двубоите при мъжете пък започват на 28 август, а България ще съдомакинства интернационалния конгрес дружно с Италия, Северна Македония и Израел. Мачовете от нашата група " В " ще се състоят в емблематичния за българския волейболен почитател Дворец на културата и спорта във Варна.

Край морския бряг българите ще се изправят против тимовете на Словения, Испания, Финландия,
Хърватия и Украйна. Варна ще семейства и мачове от осминафиналите и четвъртфиналите на конкуренцията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР