Волейболният шампион при жените Марица (Пловдив) запази още една от

...
Волейболният шампион при жените Марица (Пловдив) запази още една от
Коментари Харесай

Борислава Съйкова остава в Марица и през новия сезон

Волейболният първенец при дамите Марица (Пловдив) резервира още една от главните си състезателки за новия сезон – националката Борислава Съйкова, оповестиха от клуба. Централният блокировач остава при “жълто-сините ” и за сезон 2024-2025 и ще помогне в борбите в Шампионска лига и отбраната на златния дубъл в България.
Прочетете още
Съйкова дойде в Марица през предишното лято и стартира своя втори сезон в клуба. През миналата акция тя завоюва купата и Купата с маричанки и взе участие в мачовете в Шампионска лига.

Съйкова е част и от женския народен тим на България в последните години и в този момент е в селекцията на Лоренцо Мичели за мачовете във Волейболната лига на нациите. Участвала е на Световното състезание през 2022-ра година и на Европейското през 2021-а година и 2023-а година.

Съйкова е играла в румънските Арджеш (Питещи) и Белор (Галац), а в България е защитавала и цветовете на ЦСКА (София).

Борислава Съйкова е втората състезателка на клуба през новия сезон, откакто в тима остава и най-успешната волейболистка в историята на Марица – либерото Жана Тодорова.

“ВК Марица пожелава на Борислава Съйкова нов златен дубъл и победи в Шампионска лига с екипа на шампионките ”, написаха от клуба.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР