Волейболният шампион предостави победата си на Яни, за да сбъдне

...
Волейболният шампион предостави победата си на Яни, за да сбъдне
Коментари Харесай

СЛЕД 22:30! Владо Николов излиза от „Фермата“!

Волейболният първенец даде успеха си на Яни, с цел да сбъдне фантазията си с премията от 100 000 лв. Владо Николов разгласи, че си потегля от „ Фермата “ довечера. Минути откакто победи в двубой за оцеляване в риалитито, волейболният първенец хвърли бомбата, че дава успеха на изгубилия Яни. Селският ерген от Козлец ревна като малко дете като чу, че е допустимо да продължи присъединяване си в хитовото шоу на бТВ. Преди това спортистът надделя в битката с 8:7 точки, само че Яни го затрудни съществено като го би в цели две игри. Владо обаче се оказа по-добър по история и от учителя по история и в последна сметка излезе победител след зрелищен двубой. Владо изясни решението си с неналичието на фамилията си, отсъствието от обичания тим и с опцията в предаването да продължи същински фермер, който има потребност от 100-те хиляди лв. премия.



„ Имах много тежка нощ изпълнена с размишления и пристрастености и се замислих за значимите неща в живота. За мен те са моето семейство и волейболният клуб на „ Левски “. Аз през днешния ден непринудено и като победител ще напусна „ Фермата “. Семейството ми има потребност от мен, до момента в който аз се развличам. И до момента в който аз съм благополучен тук и в този момент повече от 20 индивида ме чакат в „ Левски “, с цел да продължим с подготовката. Яни е доста стойностен човек, разликата сред мене и него е, че той е фермер – неговите умения са скъпи за фермата, а аз съм състезател. Аз го победих, само че той е индивидът, който би трябвало да продължи “, изповяда се Николов.

Победителят подари якето си на „ Левски “ на съперника си и го стимулира с думите: „ Ти си супер способeн и в случай че си промениш самооценката напълно малко ще спечелиш и ще постигнеш тия 1000 кошера, които са ти задачата “. Водещите обявиха, че това се случва за първи и финален път в предаването и почитат решението на Владо да си тръгне, тъй като знаят какво е постигнал. Дали Яни ще остане в риалитито обаче ще се реши на следващия ден. След сълзи, бурни аплодисменти и обятия и близо месец след излизането си от цивилизацията, Владо Николов си потегли с думите: „ Във „ Фермата “ научих, че мога да се оправям във всевъзможни обстановки. Бях благополучен от първата минута до момента, за мен беше необикновено, неповторимо прекарване, за което ви благодаря. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР