Волейболният шампион Нефтохимик ще се вкилючи в кампанията за Росица

...
Волейболният шампион Нефтохимик ще се вкилючи в кампанията за Росица
Коментари Харесай

Волейболният шампион Нефтохимик се включи в кампанията за Росица Динева

Волейболният първенец Нефтохимик ще се вкилючи в акцията за Росица Динева. Младото момиче пострада при тежка злополука в Карловско в неделя. 
Прочетете още
Ето какво написаха от Нефтохимик:

ВИНАГИ ЗАЕДНО!!! Това е девизът на волейболния първенец на България ВК Нефтохимик 2010. Нека бъдем и постоянно дружно за хората, които се нуждаят от поддръжка. Да бъдем дружно в този момент и за нашата Росица Динева!

24-годишната бургазлийка, състезателка и треньорка по плуване, пострада тежко в злополука точно на националния празник 3 март, на слизане от националната реликва – паметника на връх Шипка. Бургас се сплоти за нейното лекуване, за което са нужни средства.

Дарителска акция подема и ВК Нефтохимик 2010. Кутии за вашите дарения ще има в бургаската зала „ Младост “ на двата домашен мача на отбора до края на постоянния сезон – с Хебър в събота, на 9 март, от 18:00, и на бургаското дерби с Дея на 16-и, другата събота, в същия час.

Роси, която е възпитаничка на спортното учебно заведение в Бургас „ Юрий Гагарин “, е със строшен на няколко места таз, има колабирал бял дроб, голям брой контузии по тялото, счупени прешлени, като процесът на възобновяване ще е тежък. Тя се намира в отделението по интензивно лекуване и анестезиология в пловдивска болница.

Можете да дарите и на сметка
IBAN: BG40STSA93000026800567
Титуляр: Дончо Динев Динев (бащата на момичето)

НЕКА съдебна експертиза ПОДКРЕПЯМЕ ЕДИН ДРУГ! ВИНАГИ ЗАЕДНО!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР