Волейболният шампион на Марица (Пловдив) има нова придобивка от днес.

...
Волейболният шампион на Марица (Пловдив) има нова придобивка от днес.
Коментари Харесай

Марица се похвали с нов автобус

Волейболният първенец на Марица (Пловдив) има нова облага от през днешния ден. Маричанки показаха пред медиите и на необятната общност нов рейс „ Сетра “.

Возилото е закупено от един от спонсорите на отбора Светослав Славов.

Автобусът е брандиран напълно в цветовете на клуба, добавени са емблемата и спонсорите на тима. Така Марица става един от дребното български тимове, които могат да се похвалят със собствен личен рейс.

Возилото разполага с 30 места и е марка „ Сетра “ – един от най-популярните автобусни марки в света.

Първото пътешестване на Марица с новия рейс може да бъде още тази седмица за финала за Купа България в Бургас в петък. Пловдивчанки би трябвало първо да победят на следващия ден ЦСКА (София) вкъщи в полуфиналите в шампионата, с цел да си обезпечат място на финала.

„ Тази облага е изцяло заслужена. Нашето предпочитание на управлението на Марица е тимът с изключение на спортно-технически да пораства и материално. Момичетата заслужават този рейс. Автобусът е марка „ Сетра “, ВИП осъществяване с 30 места. Направен е изцяло в удобството за тима за по-добри резултати “, съобщи Светослав Славов.

„ Искам да благодаря на управлението от името на девойките, школата и всички треньори за изключителния подарък, който през днешния ден получихме. Смятам, че това е доста значима стъпка на затвърждаването на ВК Марица. Смея да настоявам, че ние сме един от най-професионалните тимове в България и освен във волейбола. Освен женския тим, когато има опция децата от нашата школа също ще пътуват с рейса “, съобщи спортният шеф на Марица Владимир Котев.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР