Волейболният шампион на България при жените Марица Пловдив се изправя

...
Волейболният шампион на България при жените Марица Пловдив се изправя
Коментари Харесай

Марица Пловдив излиза срещу унгарския Вашаш в третия си двубой от групите на Шампионската лига

Волейболният първенец на България при дамите Марица Пловдив се изправя довечера против първенеца на Унгария Вашаш Обуда Будапеща в третия си дуел от груповата фаза на Шампионската лига.

Срещата е в зала " ЕРД " в Будапеща и е с начален час 20:00 българско време, като девойките на Борислав Крачанов ще търсят спечелването на своя първи гейм от началото на конкуренцията.

В първите си два мача пловдивчанки се изправиха против любимците в групата в лицето на туеския Еджзаджъбашъ Дайнавит и италианския Савино Дел Бене и предстоящо отстъпиха с по 0:3 гейма.

Най-добрите шансове за " жълто-сините " да запишат триумф в шампионата обаче са точно против Вашаш Обуда Будапеща, а двата дуела против унгарките би трябвало да решат разногласието за 3-ото място в крайното нареждане на тази група " В ", което дава право на присъединяване в четвъртфиналите на втория по мощ европейски клубен шампионат - Купата на CEV.

Любопитен факт от статистиката е, че до този миг Марица Пловдив в никакъв случай не се е изправял против тим от Унгария, а довечера българският отличник ще изиграе своя мач №61 в евротурнирите.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР