Волейболният шампион Хебър (Пазарджик) изкова чиста победа с 3:0 гейма

...
Волейболният шампион Хебър (Пазарджик) изкова чиста победа с 3:0 гейма
Коментари Харесай

Камило Плачи: Играхме като отбор и победихме

Волейболният първенец Хебър (Пазарджик) изкова чиста победа с 3:0 гейма като посетител над един от главните си съперници за купата Дея спорт (Бургас) в най-интересния мач от 3-ия кръг на Efbet Супер Волей. Старши треньорът на отбора Камило Плачи съобщи след срещата, че момчетата му са преодолели сложни моменти като същински тим.
 Хебър удари Дея спорт в Бургас в дербито на Efbet Супер Волей Хебър удари Дея спорт в Бургас в дербито на Efbet Супер Волей
" Играхме доста добре в нахлуване и на сервис. Но това, което ми харесва най-вече е, че играхме като тим в сложни моменти. Отсъстваха Виктор Йосифов и Теди Салпаров, Ники Николов също се контузи. Но макар компликациите и многото пътувания съумяваме да се съберем. С Левски всички играхме неприятно и загубихме. Днес играхме като тим и победихме ", показа Плачи.

Относно съперниците на Хебър в шампионата италианският експерт сподели: " Мисля, че тази година има доста положителни отбори, като Дея, Монтана, Нефтохимик, ЦСКА и Левски. Нивото е нараснало спрямо предходната година. "

За получената травма на Ники Николов Плачи сподели: " Всичко ще се види на следващия ден. Медицинският щаб ще се погрижи и на следващия ден ще разберемо какво е положението му. "

Снимки: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР