Волейболният отбор на ЦСКА продължава да е непобеден от началото

...
Волейболният отбор на ЦСКА продължава да е непобеден от началото
Коментари Харесай

ЦСКА остава непобеден в Efbet Супер Волей след обрат срещу Монтана

Волейболният тим на ЦСКА продължава да е непобеден от началото на сезона в Efbet Супер Волей, като записа 5-а поредна победа. Момчетата на Сашо Попов направиха поврат и се постановиха вкъщи над Монтана с 3:1 (20:25, 25:20, 25:18, 25:20) в дербито на 5-ия кръг на шампионата, играно довечера в зала " Васил Симов " в столицата.

По този метод " алените " са еднолично отпред във краткотрайното класиране с 5 победи от 5 мача и 14 точки. Монтана пък позволи първа загуба, като с 4 победи и 10 точки е на 3-о място в подреждането. Срещата на ЦСКА от идващия 6-и кръг против Хебър (Пазарджик) е отсрочена поради присъединяване на " тигрите " в Шампионската лига, до момента в който монтанчани ще са домакини на Добруджа 07 (Добрич). Този дуел е в събота (12 ноември) от 18,00 часа.

След дербито Монтана отпътува непосредствено за Гърция, където в сряда (9 ноември) ще гостува на ПАОК (Солун) в първи мач от 1/16-финалите на третия по мощ евротурнир " Чалъндж къп ". Срещата е от 19,00 часа българско време.

Димитър Димитров изигра нов страховит мач за ЦСКА и бе над всички с фантастичните 32 точки (6 блока!, 4 аса и 51% успеваемост в офанзива - +21) за успеха и закономерно бе определен за MVP на мача.

За отбора на Монтана най-полезен бе Мирослав Градинаров с 18 точки (56% успеваемост в офанзива - +8), само че и неговите старания не бяха задоволителни за триумф.

Снимки: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР