Волейболният отбор на Пирин (Разлог) загуби у дома от ЦСКА

...
Волейболният отбор на Пирин (Разлог) загуби у дома от ЦСКА
Коментари Харесай

Дейвид Кръстев: Важен ще е нашият мач срещу Добруджа в следващия кръг

Волейболният тим на Пирин (Разлог) загуби вкъщи от ЦСКА с 0:3 гейма в мач от 14-ия кръг на Efbet Супер Волей. Ето какво показа капитанът на отбора Дейвид Кръстев, който се контузи в средата на третия гейм и бе заменен, след срещата:
 Безкомпромисен ЦСКА отнесе Пирин посред Разлог и още веднъж е водач Безкомпромисен ЦСКА отнесе Пирин посред Разлог и още веднъж е водач
" Надявам се да не е доста сериозна травмата, да е леко разтежение от претоварване и до 3-4 дни да съм на линия. Болезнено беше, не можех да се задържа на краката си. Искам да благодаря на доктора на ЦСКА за помощта, незабавно се отзова. Успех на ЦСКА за напред, доста прекрасен мач направиха. Бяхме покрай това да вземем един гейм, само че допуснахме доста персонални неточности. Важен ще е нашият дуел против Добруджа в идващия кръг, уповавам се да мога да оказа помощ на тима ", призна Дейвид Кръстев.
 Александър Попов: Влизаме в една серия от 3-4 значими мача и е хубаво, че започнахме с победа Александър Попов: Влизаме в една серия от 3-4 значими мача и е хубаво, че започнахме с победа  Димитър Димитров: Направихме прекрасен мач Димитър Димитров: Направихме прекрасен мач  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР