Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 записа първата си победа в

...
Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 записа първата си победа в
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 надви ЦСКА като гост и намали изоставането си в полуфиналите на НВЛ

Волейболният тим на Нефтохимик 2010 записа първата си победа в полуфиналната серия на НВЛ против ЦСКА, откакто надигра с 3:1 (20:25, 25:22, 25:20, 25:22) " алените " като посетител в третия конфликт сред двата отбора.

По този метод момчетата на Атанас Петров понижиха на 1-2 победи своето закъснение в серията, само че ще се нуждаят от триумфи и в идващите два мача, в случай че желаят да се класират за финала.

Двубоят в столичната зала " Христо Ботев " стартира чудесно за домакините от ЦСКА, които въпреки и без своя ментор Александър Попов край страничната линия завоюваха първата част след 25:20. В отсъствието на Попов, който беше на трибуните поради наказване, " армейците " бяха водени от Александър Симеонов.

След изгубената първа част обаче гостите от Бургас откриха своя темп и взеха идващите три, с цел да запазят живи своите очаквания за присъединяване в разногласието за купата.

Най-резултатен за спечелилите стана Аксел Трухчев с 23 точки, а за домакините от ЦСКА Димитър Димитров осъществя 18.

Серията продължава с още един мач в София на следващия ден вечер (16 април) от 20.00 часа, като при триумф за " алените " те ще се класират за огромния край, а победа за Нефтохимик 2010 ще изпрати конфликта в съдбоносен пети мач в Бургас.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР