Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) се бори с Монтана

...
Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) се бори с Монтана
Коментари Харесай

Иван Станев: Имахме своите шансове, но трябваше да бъдем по-категорични в атака

Волейболният тим на Нефтохимик 2010 (Бургас) се бори с Монтана и сподели равностойна игра, само че в последна сметка загуби с 0:3 гейма при семейството си от 3-ия кръг в Efbet Супер Волей. И трите елементи на срещата приключиха на 2 точки разлика в интерес на противника. Играещият старши треньор на бургазлии Иван Станев съобщи за BGvolleyball.com , че отборът му е имал своите шансове в мача:
 Монтана шокира Нефтохимик в Бургас и поведе Efbet Супер Волей Монтана шокира Нефтохимик в Бургас и поведе Efbet Супер Волей
" Разликата беше в обстановките на висока топка, където Монтана се оправи по-добре от нас. Имахме своите шансове през първия и втория гейм, само че след 22-а точка трябваше да бъдем по-категорични в офанзива. Мачът можеше да придобие различен процес, в случай че бяхме съумели да вземем първият гейм. Поздравления и за тима на Монтана за показания темперамент в края на геймовете ", разяснява Станев.
 Даниел Пеев: Отборът прояви темперамент, появи се като колектив Даниел Пеев: Отборът прояви темперамент, появи се като колектив
Относно двете загуби до момента Иван Станев сподели:

" Наясно съм, че ще имаме доста сложни моменти. Това е тимът, това са момчетата. На никой не му е прелестно, че направихме две загуби. Сега е значимо да успеем да излезем дружно от тежката обстановка. Имаме си проблеми с травми, поради което не можем да водим последните две седмици естествен подготвителен развой, само че не желая да звучи като опрощение. Трябва да намерим метод да се оправим и с това. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР