Волейболният отбор на Марек Юнион Ивкони загуби от Монтана с

...
Волейболният отбор на Марек Юнион Ивкони загуби от Монтана с
Коментари Харесай

Виктор Караьозов: Най-важното за мен е, че момчетата проявяват характер

Волейболният тим на Марек Юнион Ивкони загуби от Монтана с 1:3 гейма във втория си мач от Група 4 от квалификационните шампионати за разпределение на местата в първата и втората осмица в Суперлигата при мъжете. Така дупничани ще спорят с Ботев (Луковит) за второто място. Треньорът на Марек Виктор Карагьозов съобщи, че е удовлетворен от своите момчета, тъй като са се борили в този мач.

" След като изоставахме с 1:2 гейма, в четвъртата част диктувахме играта и вървяхме добре. Една поредност от неточности обаче ни повлия. Не толкоз от техническо естество, колкото не успяхме да вземем вярното решение за нашата офанзива. Но аз съм удовлетворен. Момчетата играха, бориха се, като имате поради, че някои от тях играят за първа години в Суперлигата. За мен най-важното е, че те демонстрират темперамент и не се тормозят да се изравят против сериозен тим, какъвто е Монтана ".

" Лидер в тима към момента не сме построили. Но имаме взаимозаменяемост в състава, нещо което е доста значимо в мачовете. Имаме постоянно вид, който в изиграните срещи и в " Чалъндж къп " се получаваше добре. Просто би трябвало софтуерно време за още по-добро показване на тези млади момчета и за задържане на централизация. Смятам, че ще се преборим за второто място, което дава присъединяване в първата осмица и победа над Ботев (Луковит) в последния ден ще е първата крачка, тъй като е значимо да затворим цикъла единствено в два мача ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР