Волейболният отбор на Марек Юнион Ивкони (Дупница) отстъпи на Нефтохимик

...
Волейболният отбор на Марек Юнион Ивкони (Дупница) отстъпи на Нефтохимик
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Класата даде преимущество на Нефтохимик

Волейболният тим на Марек Юнион Ивкони (Дупница) отстъпи на Нефтохимик 2010 (Бургас) с 0:3 гейма в 3-ия 1/4-финален конфликт от финалния шампионат за Купата на България и завърши присъединяване си. Ето какво сподели след срещата треньорът на дупничани Виктор Карагьозов:
 Шампионите от Нефтохимик се затрудниха против Марек, само че са на полуфинали за Купата
" Важното е, че в процеса на мача успяхме да се вдигнем чисто психически, не както бяхме в първия гейм. Класата в края на втория и третия гейм даде предимство на Нефтохимик, както и групирането на блок и взаимоотношението посред им и противодействието на Ники Николов в центъра ".

" В първия гейм с изключение на психологическият фактор повлия и поемането, разсеяни топки на релативно лек сервис, оттова и плашливост в играта. Когато нещата са по-спокойни, когато се опитаме да покажем нашите благоприятни условия, играем равностойно. Дори когато имаме положително посрещане, не приключваме по най-хубавия метод нашата офанзива. Работим върху това нещо, с течение на времето ще се усъвършенства ", добави експертът.

" Безспорно Златан беше водач на терена, държеше равнище на детайла посрещане. Надявам се да почистим грешките и да станем по-ефективни в играта на висока топка. За всичко е нужно време ", приключи Карагьозов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР