Волейболният отбор на Хебър (Пазарджик) записа 6-а поредна победа в

...
Волейболният отбор на Хебър (Пазарджик) записа 6-а поредна победа в
Коментари Харесай

Атанас Петров: Има много теми за размисъл след този мач

Волейболният тим на Хебър (Пазарджик) записа 6-а поредна победа в Суперлигата след сложен и изстрадал поврат като посетител на Добруджа 07 (Добрич) с 3:2 гейма. Ето какво показа треньорът на Хебър Атанас Петров след мача:

" Както всички мачове до момента, тимът от другата страна надскача себе си. Играем против доста мобилизирани тимове. Трябва да свикнем и да си набием в главата, че би трябвало да дадем повече от себе си, с цел да не се стига до такива мачове. Започнахме с неуверен сервис. Те играха с положително посрещане. Иван Станев е доста мощен. Надиграха ни на мрежата. Непредизвиканите неточности бяха разликата в първите две елементи. В първата част ние имаме 12 неточности, а във втората те имат единствено две. След това те малко понижиха темпото и почнаха на бъркат. Отборът им щеше да наподобява по-добре с Жулиен. Не намерихме вярната позиция на отбрана. Има доста тематики за размисъл след този мач ", Петров пред Диема спорт.

" Те ни затрудниха със сервис. Разликата беше, че не бяхме подготвени да играем против доста нападателен сервис. А би трябвало да сме подготвени. Говорихме с Георги Братоев за проблемите и метода, по който да ги решим. Агонцев по нищо не отстъпва на Братоев, разликата е, че те имат друго подаване като тайминг. Търсих смяна в топките, с цел да могат да заиграят нашите нападатели, той беше в основата на успеха ", приключи Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР