Волейболният отбор на Хебър (Пазарджик) тръгна повече от успешно във

...
Волейболният отбор на Хебър (Пазарджик) тръгна повече от успешно във
Коментари Харесай

Хебър тръгна без проблеми за Купата на CEV

Волейболният тим на Хебър (Пазарджик) потегли повече от сполучливо във втория по мощ европейски клубен шампионат за Купата на CEV. Воденият от Атанас Петров отбор надигра изрично албанския Ерзени (Шияк) с в първия мач посред им от 1/16-финалите на шампионата, игран довечера в зала " Васил Левски " в Пазарджик.

ПОБЕДА! Хебър победи албанския Ерзени (Шияк) с 3-0 (25:18; 25:21; 25:17) гейма и стартира стремително присъединяване си в...
Публикувахте от в
Поради усложнената конюнктура поради ковид в Албания, двата клуба се договориха и двете срещи да са в България. Така реваншът е на следващия ден (18 ноември) още веднъж 18,30 часа. " Тигрите " от Пазарджик се нуждаят единствено от два извоювани гейма, с цел да се класират за 1/8-финалите за Купата на CEV. Там ги чака съветският гранд Зенит (Санкт Петербург), който се класира за тази фаза след две служебни победи над швейцарския Линдарен Волей (Амрисвил) поради пандемията.

Домакините от Хебър преобладаваха изцяло в първия гейм и закономерно поведоха след 25:18. Във втората част двата тима започнаха равностойно, след което гостите от Ерзени поведоха за малко. Хебър се активизира и излезе още веднъж напред. Момчетата на Атанас Петров усилиха преднината си на 2:0 след 25:21. В третия и финален гейм " тигрите " бяха безапелационни и не оставиха шансове на противника за опозиция. Така Хебър се поздрави с чиста победа след 25:17 и 3:0.

Най-полезен за Хебър бе канадският диагонал Брадли Гънтър със 17 точки (1 блок, 3 аса и 68% успеваемост в атака) за успеха. Капитанът Тодор Алексиев добави още 15 точки (1 ас, 88% успеваемост в офанзива и 54% положително посрещане) за триумфа. За отбора на Ерзени Асменд Кула бе над всички с 20 точки (4 блока, 1 ас и 44% успеваемост в атака).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР