Волейболният отбор на Дунав (Русе) попълни състава си за втория

...
Волейболният отбор на Дунав (Русе) попълни състава си за втория
Коментари Харесай

Дунав взе разпределител на Марек

Волейболният тим на Дунав (Русе) попълни състава си за втория полусезон и мачовете за Купата на България. Русенци взеха в редиците си разпределителят Константин Нечев. Плеймейкърът прекара сезон и половина в Марек Юнион Ивкони (Дупница), а преди този момент игра в Славия и Левски. Нечев бе и главен играч и капитан на националната групировка до 19 години.

" Константин Нечев идва при нас от Дупница - един млад и перспективен играч, на 18 години, национал. Той е добра инвестиция за бъдещето ни. Отборът би трябвало да се активизира, тъй като тази среща ще е показателна за нашата подготвеност за влизане в елитната група. Преди 2-3 години беше 4 години поред първенец, много умел тим, само че мисля, че в случай че играем добре, имаме късмет против тях ", разяснява старши-треньорът Петър Шопов.

Тимът е окуражен да се класира на финалната фаза на шампионата за Купата на България. В понеделник (8 януари) водачът във Висшата лига се изправя точно против осмия в Суперлигата Марек. От началото на шампионата Дунав няма изгубена среща и гейм.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР