Волейболният отбор на Дунав (Русе) отстъпи на Добруджа 07 (Добрич)

...
Волейболният отбор на Дунав (Русе) отстъпи на Добруджа 07 (Добрич)
Коментари Харесай

Данаил Милушев: Играхме като равен с равен, но не ни достигна класа

Волейболният тим на Дунав (Русе) отстъпи на Добруджа 07 (Добрич) с 1:3 гейма в последния 1/4-финален мач от шампионата за Купата на България и отпадна от по-нататъшно присъединяване в конкуренцията. Ето какво сподели след срещата играещият треньор Данаил Милушев:
 Добруджа стана последния полуфиналист за Купата
" Не ни доближи класата, която има Добруджа. В последна сметка се представихме почтено, показахме в два от геймовете в този мач, че можем да бъдем равностойни. Че можем да играем като еднакъв с еднакъв, по какъв начин бихме играли при напрежение ".

" Започнахме малко по-сковано, малко по-притеснено, което не е належащо. Такъв мач би трябвало да бъде една доста добра контролна среща, по този начин би трябвало да го одобряваме - старт преди действителния старт. Резултатът в първия гейм оказа въздействие на цялостното показване. Тук сме да играем добър волейбол ", добави Милушев.

" Симеон се оправи много обичайно, имаше много мощни моменти. На него му би трябвало игра, с цел да привиква в сложни обстановки, да пораства нагоре ", сподели още той.

" Старая се да оказа помощ на момчетата, колкото мога. На моменти може би бъркам повече от тях, само че вършим положителни мачове. Реално видяно, те нямат кой знае какъв брой игрови опит ".

" Ако успеем да вземем първия мач с Кърджали, ще запазим шансове за плейофи. Тази част от втория полусезон е доста значима ", приключи Милушев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР