Волейболният отбор на Добруджа 07 (Добрич) започна без особени проблеми

...
Волейболният отбор на Добруджа 07 (Добрич) започна без особени проблеми
Коментари Харесай

Добруджа тръгна без проблеми срещу Берое в Група 3

Волейболният тим на Добруджа 07 (Добрич) стартира без особени проблеми на шампионата в квалификационна Група 3 за съставяне на първа и втора осмица на Суперлигата за сезон 2020/2021, на който е хазаин. Момчетата на треньора Мирослав Живков се постановиха над новака в елита Берое 2016 (Стара Загора) с в първия си мач от шампионата, игран довечера в зала " Добротица ".

По-късно довечера е втората среща за деня сред Пирин (Разлог) и Арда (Кърджали). Утре (16 октомври) Добруджа ще играе против разложани в може би най-интересния дуел от групата. Мачът е от 20,30 часа, а преди този момент от 17,30 часа един против различен ще излязат Арда и Берое.

Само спечелилият в в групата ще се класира непосредствено за първата осмица на Суперлигата. А класиралите се на 2-ро и 3-то място ще не престават борбата, като ще играят между тях в серия до 2 победи от 3 мача, като се зачита и срещата сред двата отбора в групата.

Най-полезни за Добруджа станаха Венцислав Рагин (4 блока, 2 аса и 75% успеваемост в атака) и Жулиен Георгиев (3 аса и 41% успеваемост в атака) с по 12 точки за успеха.

За отбора на Берое Симеон Александров, Милослав Димов и Иван Дамянов осъществиха по 9 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР