Волейболният отбор на Диатек (Тренто) без проблеми се класира за

...
Волейболният отбор на Диатек (Тренто) без проблеми се класира за
Коментари Харесай

Тренто без проблеми на полуфинал за Купата на Италия

Волейболният тим на Диатек (Тренто) без проблеми се класира за полуфиналите на шампионата за Купата на Италия. Момчетата на треньора Анджело Лоренцети надиграха изрично Джи Груп (Монца) с 3:0 (25:23, 25:20, 25:18) в мач от 1/4-финалите, игран пред над 2500 фенове в зала " Пала Тренто ".

Така трентинци се класираха за финалната четворка за Купата на страната, който ще бъде на 27-и и 28-и януари следващата година. Там Тренто ще играе на полуфиналите против Сър Сейфти Конад (Перуджа), който в профил Киоене (Падуа) също след 3:0 гейма. В другата полуфинална среща носителят на трофея Кучине Лубе (Чивитанова), с национала Цветан Соколов, и гранда Азимут (Модена), воден от Радостин Стойчев.

Най-резултатен за Тренто стана Лука Ветори с 16 точки (4 аса и 52% успеваемост в атака), а сръбският национал Урош Ковачевич добави още 14 точки (2 аса, 43% успеваемост в офанзива и 43% съвършено посрещане) за успеха. Ковачевич бе избран и за най-полезен състезател (MVP) на мача. За отбора на Монца чешкият диагонал Михал Фингер приключи с 12 точки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР