Волейболният отбор на Дея спорт (Бургас) записа 8-а победа в

...
Волейболният отбор на Дея спорт (Бургас) записа 8-а победа в
Коментари Харесай

Франческо Кадеду: Справихме много добре, очаквах далеч по-оспорван мач

Волейболният тим на Дея спорт (Бургас) записа 8-а победа в Efbet Супер Волей, откакто победи бързо и чисто вкъщи Монтана с 3:0 гейма в среща от 13-ия кръг на шампионата. След края на мача италианският треньор на бургазлии показа, че са се справили доста добре.
 Дея спорт с бърза и чиста победа над Монтана в Efbet Супер Волей Дея спорт с бърза и чиста победа над Монтана в Efbet Супер Волей
" Мисля, че се справихме доста добре. Предимно в началните етапи на всеки гейм. Честно казано чаках надалеч по-оспорван мач, само че през днешния ден започнахме доста добре във всичко - отбрана, обсада, офанзива, сервис. Приличаше съвсем на Дея Волей, който игра край за Купата преди две седмици. Мисля, че в този тим има доста опитни играчи, само че и доста млади гении. След промяна на треньор постоянно има напредък, само че би трябвало да забележим дали на края на годината ще задържим това показване и дали ще сме по-добри от позицията, на която бяхме в края на първия полусезон. Ние играем, с цел да печелим. Не вършим друго. Тренираме, с цел да печелим. Никой не практикува професионален спорт, с цел да стане втори, само че според това по какъв начин се развиват мач, състезание, не всеки става първи. Искам да кажа нещо, което рядко споделям. Намерих тук екип, който е подготвен, да работи 24/7, непрестанно, по всяко едно време. Това е част от триумфа ", разяснява Кадеду.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР