Волейболният отбор на Черно море (Варна) прекъсна черната си серия

...
Волейболният отбор на Черно море (Варна) прекъсна черната си серия
Коментари Харесай

Черно море изненада Левски във Варна

Волейболният тим на Черно море (Варна) прекъсна черната си серия от три следващи загуби и записа 4-а победа в Efbet Супер Волей. Воденият от Пламен Христов отбор надигра малко изненадващо вкъщи Левски с 3:0 (25:22, 25:19, 25:22) в среща от 9-ия кръг на шампионата, играна довечера пред към 250 фенове в зала " Христо Борисов " в Морската ни столица.

По този метод варненци са на 8-о място във краткотрайното класиране с 4 победи, 5 загуби и 10 точки. Левски пък позволи едвам втора загуба от началото на сезона и отстъпи лидерската позиция, като към този момент е втори със 7 победи и 21 точки. В предпоследния 10-и кръг от полусезона Черно море гостува на Дея спорт (Бургас), а " сините " одобряват Пирин (Разлог). И двата мача са в петък (9 декември).

Най-полезен за Черно море бе Симеон Димитров с 15 точки (1 ас, 64% успеваемост в офанзива и 77% положително посрещане - +8), а Мартин Павлов добави още 13 точки (2 блока, 46% успевамоест в офанзива и 50% положително посрещане - +2) за успеха.

За гостите от Левски Венислав Антов бе над всички с 18 точки (5 аса!, 1 блок и 46% успеваемост в офанзива - +12).

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР