Волейболният отбор Левски посреща австрийския Амщетен в 1/16-финалите от европейския

...
Волейболният отбор Левски посреща австрийския Амщетен в 1/16-финалите от европейския
Коментари Харесай

Волейболният Левски започва европейската си кампания следващата седмица

Волейболният тим Левски посреща австрийския Амщетен в 1/16-финалите от европейския шампионат за "Чалънжд къп " през идната седмица. Отборът, воден от Андрей Жеков, ще изиграе и двата си мача против гостите от алпийската страна на 7 и 8 декември в София, а срещите ще бъдат излъчени онлайн по B1B Box.

"Чалъндж къп " е третият по мощ шампионат в европейския волейбол. Причината и двата мача да се изиграят на територията на България е локдауна в Австрия, който не разрешава дуелът да се развие в разменено посещение.

"Радвам се, че Левски се завръща на европейската сцена след три години. За нас това е добра опция да срещнем непознати тимове, да съпоставим уменията си. В нашия тим има млади състезатели, които ще създадат дебют и сигурно ще има неспокойствие. Подобни срещи оказват помощ за развиването, дават един спомагателен тласък и всяка победа е скъпа. Нямаме доста информация за тима на Амщетен, само че ще се подготвим по допустимо най-хубавия метод ", съобщи старши треньорът на Левски Андрей Жеков.

Срещите сред Левски и Амщетен във вторник и сряда са с начален час 18:30. Феновете на клуба ще могат да го поддържат онлайн в залата и да закупят билети при владеене на зелен документ или негативен тест. Цените на билетите са 7 лв. за възрастни и 5 за възпитаници и студенти за един мач. Пакетната цена за двата мача е надлежно 10 лв. за възрастни и 7 за възпитаници и студенти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР