Волейболният национал Цветан Соколов смята, че България има силите да

...
Волейболният национал Цветан Соколов смята, че България има силите да
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Имаме силите да победим Полша и САЩ

Волейболният национал Цветан Соколов счита, че България има силите да завоюва мачовете си против Полша и Съединени американски щати. Големите любимци са в групата на България на Световното състезание по волейбол.

Надпреварата стартира на 26 август. Първият ни мач е против поляците.

" Никой не може да си показа, че можем да победим Съединени американски щати и Полша при тяхната аудитория. Не един път или два пъти сме показвали, че това може да се случи. Имаме силите да го създадем, отиваме готови душевен по най-хубавия метод. Да се надяваме, че ще го сътворим ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт ".

Капитанът на националния тим е безапелационен, че той и съотборниците му отиват на шампионата за да се опълчват на най-силните тимове в света.

" Не мисля, че тръгваме с концепцията единствено да забележим какво се случва на Световното състезание. То е фантазия за всеки един играч. Отиваш да играеш против най-хубавите тимове в света. Не бих споделил, че сме спокойни и освободени от тази ангажираност, че примерно би трябвало да влезем в тройката. Отиваме с ясната концепция, че ще се надигнем против тези тимове и ще се опитаме да ги победим ", добави той.

Цветан Соколов показа, че към момента е гладен за огромни триумфи във волейбола.

" Наистина съм гладен, ще излъжа, в случай че кажа, че не съм. Искам да надвивам, да спечелвам. Тръпката, която имаш, когато печелиш огромни мачове, трофеи и медали е неповторима ", добави той

Можете да гледате цялото изявление в предаването " Арена Спорт " в неделя, 7 август, от 12:30 часа. по Българска национална телевизия 1.

Автори: Радостин Любомиров и Николай Андреев

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР