Волейболният национал Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) излизат

...
Волейболният национал Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) излизат
Коментари Харесай

Ще спрат ли Цецо Соколов и Лубе хегемона Зенит?

Волейболният национал Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) излизат против тоталния хегемон през последните години в европейския и международен волейбол Зенит (Казан) в огромния край на Шампионската лига. Срещата е довечера от 19,00 часа българско време в баскетболната зала на Казан.

Лубе се класира за финала в най-престижния европейски клубен шампионат за първи път от далечната 2002 година насам, когато печели и купата, откакто през вчерашния ден се наложи над полския ЗАКСА (Кенджежин-Кожле) с 3:1 гейма в първия полуфинал от финалната четворка. Италианският гранд има извоювани и два бронзови медала в историята през 2016-а и 2017-а.

От друга страна Зенит ще пазят купата си, която могат да завоюват за 4-и следващ и общо 6-и път в своята история, откакто биха изрично другия италиански гранд Сър Колуси Сикома (Перуджа) с 3:0 гейма във втората полуфинална среща. Освен това казанци имат и един сребърен орден от Шампионската лига през 2011-а.

Финалът сред Зенит и Лубе ще бъде повтаряне на този от Световното клубно състезание в Полша в края на предходната година, когато Зенит победи с 3:0 гейма. Сега въпросът е дали Цецо Соколов и Лубе ще могат да спрат казанци към следващата им купа.

ГЛЕДАЙТЕ финала в ШЛ за мъже ЗЕНИТ - ЛУБЕ онлайн ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР