Волейболният национал Тодор Алексиев и гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) продължават

...
Волейболният национал Тодор Алексиев и гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) продължават
Коментари Харесай

Тодор Алексиев и Олимпиакос с 8-а поредна победа в Гърция

Волейболният национал Тодор Алексиев и гръцкият гранд Олимпиакос (Пирея) не престават да са непобедени в локалната Лига, откакто реализираха 8-а поредна победа. " Червено-белите " от Пирея надиграха като вкъщи АО Кифисиас (Кифисия) с 3:0 (25:21, 29:27, 25:17) в мач от междинния 8-и кръг, игран нощес.

Тодор Алексиев изигра следващия си мощен мач за Олимпиакос и стана втори по ефикасност с 11 точки (2 блока, 64% успеваемост в офанзива и 59% съвършено посрещане) за триумфа . Финландският национал Мико Ойванен осъществя още 13 точки (3 блока, 3 аса и 44% успеваемост в атака) за успеха. За отбора на Кифисиас канадецът Тейлър Хънт заби фантастичните 26 точки (1 блок, 1 ас и 63% успеваемост в атака), само че и неговите старания не бяха задоволителни за триумф.

По този метод Олимпиакос остава еднолично отпред във краткотрайното класиране с 8 победи от 8 мача и 24 точки. В постоянния 9-и кръг Алексиев и компания са посетители на Фойникас (Сирос), с някогашният национал Боян Йорданов в състава си. " Българското " дерби е в петък (15 декември) от 19,00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР