Волейболният национал Светослав Иванов и неговият Джизре Беледийе прекъснаха черната

...
Волейболният национал Светослав Иванов и неговият Джизре Беледийе прекъснаха черната
Коментари Харесай

Светослав Иванов и Джизре с 3-а победа в Турция

Волейболният национал Светослав Иванов и неговият Джизре Беледийе прекъснаха черната си серия от 4 следващи загуби в турската Лига 1 като записаха 3-а победа от началото на сезона. Иванов и съотборниците му се постановиха вкъщи над последния в класирането Токат Беледийе Плевне с 3:1 (23:25, 25:16, 25:16, 25:20) в мач от 9-ия кръг на шампионата, игран този следобяд пред към 200 фенове.

По този метод Джизре се изкачи на 8-о място във краткотрайното класиране с 3 победи, 6 загуби и 11 точки, с колкото е и 9-ият Хатай. В идващия 10-и кръг Иванов и компания са посетители на новака Хекимооолу (Бурса), с Бранимир Грозданов и Брадли Гънтър в състава. Срещата е в събота (26 ноември) от 14,00 часа българско време.

Светослав Иванов игра цялостен мач за своя отбор и осъществя едвам 9 точки (2 аса, 50% успеваемост в офанзива и 83% положително посрещане - +4) за триумфа . Над всички за Джизре бе французинът Жулиен Винкелмюлер със страхотните 26 точки (4 блока, 4 аса и 50% успеваемост в офанзива - +19), а кубинецът Османи Уриарте добави 15 точки за успеха.

За отбора на Токат Мехмет Кантарчоолу приключи с 18 точки (46% успеваемост в офанзива - +8).

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР