Волейболният Левски започна годината с ударен трансфер, след като привлече

...
Волейболният Левски започна годината с ударен трансфер, след като привлече
Коментари Харесай

КАТО ЗА НАЧАЛО НА ГОДИНАТА! Левски с ударен трансфер!

Волейболният Левски стартира годината с ударен трансфер, откакто притегли в своите редици холандския национал Даан Ван Харлеем. 28-годишният разпределител ще укрепи отбора на "сините ", като към този момент направи няколко тренировки под управлението на старши треньора Владимир Николов.

Високият 198-сантиметров волейболист игра през този сезон в Шампионската лига за първенеца на Германия "Берлин Ресайклинг Волейс ". Преди идването си в България, холандецът се е подвизавал в няколко клубове в своята страна, както и в Испания, Белгия и Чехия.

"Чувствам се доста добре, всичко е ужасно за момента. Срещнах доста готини момчета в тима и получих положително посрещане. Нивото на тренировките е високо, това ми харесва. Моята персонална цел постоянно е била да надвивам, тъй че тук няма да е друго ", показа Даан пред формалния уебсайт на клуба.

Очаква се холандецът да бъде картотекиран за Суперлигата още през днешния ден, а формалният му дебют да бъде при гостуването на "Добруджа 07 " за Купата на България. Двубоят е на 8 януари, а спечелилият ще се класира за финалите в Монтана (12 – 14 януари).

Ръководството на отбора се надява до значимия мач против миналогодишните първенци да бъде картотекирано и другото задгранично попълнение – Евгений Баннов. Руснакът към този момент изигра два мача за тима, само че единствено в европейските шампионати.

След първия полусезон Левски е на 6-о място във краткотрайното класиране в Суперлигата, с еднакъв брой точки с 5-ия Хебър Пазарджик, подчертава бТВ. Начело е отборът на Пирин. Мачовете от шампионата се възобновяват на 19 януари.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР