Волейболният Левски София си осигури услугите на един от най-добрите

...
Волейболният Левски София си осигури услугите на един от най-добрите
Коментари Харесай

Волейболният "Левски" взе звезда на ЦСКА

Волейболният " Левски " София си обезпечи услугите на един от най-хубавите волейболисти през миналия сезон в Суперлигата. " Сините " се договориха с някогашния национал Смилен Мляков, който направи впечатляващо завръщане на полето с екипа на ЦСКА.

Диагоналът, който неотдавна навърши 36 години, ще заеме мястото в състава на освободения поради приложимост на марихуана Спас Байрев.

Президентът и старши треньор на " Левски " София Владимир Николов разкри, че е доста удовлетворен от осъществения трансфер.

" Щастлив съм, че успяхме да притеглим подобен експерт като Смилен. През предишния сезон той бе топреализатор на ЦСКА, чакам от него да бъде подобен и при нас. Обстановката няма да му е непозната, тъй като към този момент е играл за " Левски ", в това число и с някои момчета от сегашния състав. Надявам се напълно скоро да има развиване и по още един трансфер ", съобщи Николов.

Малко след завършването на контракта, Мляков даде и първото си изявление за формалната страница на " сините " във " Facebook ".

" Владимир Николов се свърза с мен и сподели, че желае да вземе, изтъквам, " най-хубавия диагонал в България ". Имах още няколко оферти, само че реших, че това на " Левски " София e най-хубавото за мен ", разяснява Мляков.

Той не е обезпокоен от възможна реакция на почитателите на " сините ": " Нямам визия по какъв начин ще ме одобряват, само че аз и преди три години играх за този клуб. Неприятно ми е за последователите на ЦСКА, само че аз съм професионален играч. И преди съм казвал, че за мен в българския спорт има два гранда - " Левски " и ЦСКА. Затова и по някакъв метод постоянно съм симпатизирал и на двата тима. За мен няма проблем със промяната на клубната принадлежност ", сподели той.

" Очаквам да станем първенци и нищо друго. Както към този момент загатнах, " Левски " София е един от двата клуба, които се задоволяват единствено с първото място ", добави Мляков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР