Волейболният Хебър (Пазарджик) започва днес участието си в европейските клубни

...
Волейболният Хебър (Пазарджик) започва днес участието си в европейските клубни
Коментари Харесай

От Хебър искат домакинство на 1/8-финал и 1/4-финал за Купата на CEV

Волейболният Хебър (Пазарджик) стартира през днешния ден присъединяване си в европейските клубни шампионати. Днес и в сряда (17 и 18 ноемвру) от 18,30 часа в своята зала " Васил Левски " отборът ще се изправи против албанския Ерзени (Шияк) в 1/16-финалите за Купата на CEV. И двете срещи ще бъдат предавани онлайн във фейсбук страницата на Хебър поради ограниченията против пандемията и неналичието на аудитория.

При две победи " тигрите " от Пазарджик ще се класират за 1/8-финалите, като може да завоюват още веднъж домакинство. За подобен вид разкри пред Дарик радио и dsport.bg някогашният волейболист и национал Стоян Самунев, който в този момент е спортно-технически координатор на Хебър. По информация само Шекерджиев няма да играе в първите евромачове тъй като в петък против Пирин е получил травма.

" Отборът е подготвен за евромачовете. Приемаме Ерзени в Пазарджик, тъй като при тях не може да се играе – шампионата е спряно. Вчера правихме ПСР проби. Всички са негативни. Европейската конфедерация ни пусна един много дълъг лист с всички ограничения, които би трябвало да се съблюдават при провеждането на мачовете. Доста са строги условията. Всеки тим би трябвало да има обособен вход, медиите също. Трябва да се дезинфекцират непрекъснато топките. Имаме домакинско преимущество, само че нямаме такова на публиката. Целта е прекосяване към 1/8-финалите. Могат да издам дребна загадка, CEV обмислят 1/8-финалът и 1/4-финалът да се изиграят на шампионат. Няколко тима кандидадстват за този шампионат, в това число и Хебър ", съобщи Самунев пред Дарик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР