Волейболният гигант Любо Ганев се е изръсил с около 40

...
Волейболният гигант Любо Ганев се е изръсил с около 40
Коментари Харесай

Любо Ганев фъфли с нови зъби

Волейболният колос Любо Ганев се е изръсил с към 40 000 лева за чисто новата си холивудска усмивка. Бизнесменът и началник на федерацията по волейбол у нас се появи в неделя вечерта в „ Забраненото шоу на Рачков “ по Нова телевизия, а корекцията не остана незабелязана от феновете на занимателното предаване.

210-сантиметровият великан мъчно говореше с новите си зъби, а поради прясно поставените му импланти мъчно изговаряше думите и фъфлеше. С имплантите той е съумял да редактира и захапката си, а и с бруксизма, който от години го тормозел. Ослепително бялата му усмивка му излязла много солена, защото се наложили и спомагателни корекции, като изпилване на костта на долната челюст, махане на ретинирани мъдреци и събиране на дистанции. Въпреки това обаче Ганев категорично поискал да бъде непокътнат луфтът сред горните му предни резци, тъй като твърдо вярвал, че му носи шанс. Средната цена за слагането на импланти, без да се броят консултациите и дейностите към самите процедури, е над 1200 лв. на зъб.

Дълги години Любо имал проблеми със остарялата си захапка, защото несъзнателно скърцал със зъби през нощта. Зъболекари даже го стреснали, че след време може да остане без нито един зъб в устата. Още до момента в който играел в Италия стоматолозите го предизвестили, че има сериозен проблем със захапката и би трябвало да я поправя. Волейболната звезда все отлагал комплицираната намеса, само че преди месец най-сетне се престрашил. „ Имам доста мощна захапка. Когато дремя нощно време, си трия зъбите. Бях на ръба, в случай че не го направя в този момент, да остана без никакви зъби. Старите от 18 мм бяха стигнали до 4 мм. “, споделя 55-годишната спортна легенда.

Макар че имал опция да направи корекцията в чужбина, Ганев се доверил на стоматолози от родния му град Русе, които имали кабинет в столицата. Зъбите, които му сложили обаче не били окончателния вид. През идващите няколко месеца Любо щял да поправя още един път зъбите и се надява да спре да фъфли, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР