Волейболните националки Мария Йорданова и Радостина Маринова, помощник треньорът Денислав

...
Волейболните националки Мария Йорданова и Радостина Маринова, помощник треньорът Денислав
Коментари Харесай

Радостина Маринова и Мария Йорданова с по 13 точки! Пари Сен-Клу с победа №9 във Франция

Волейболните националки Мария Йорданова и Радостина Маринова, асистент треньорът Денислав Димитров и техният Пари Сен-Клу реализираха 5-а поредна и общо 9-а победа във френската Лига А. Воденият от Алесандро Орефиче отбор се наложи като посетител над Марк-ен-Баруел с 3:0 (27:25, 25:21, 25:14) в мач от 11-ия кръг на шампионата.

Така Пари Сен-Клу остава втори във краткотрайното класиране с 9 победи, 2 загуби и 25 точки. В идващия, предпоследен, 12-и кръг от първия полусезон Йорданова, Маринова и компания са домакини на Пейс д`Ейкс (Венелес). Срещата е в събота (17 декември) от 21,00 часа българско време.

Мария Йорданова (1 блок, 1 ас, 48% успеваемост в офанзива и 58% положително посрещане - +6) и Ради Маринова (1 блок, 2 аса и 30% успеваемост в офанзива - +11) играха мощно цялостен мач за своя отбор и приключиха с по 13 точки за успеха.

Капитанката на Пари Сен-Клу Карин Палгутова стана най-резултатна със 17 точки (1 блок, 2 аса, 58% успеваемост в офанзива и 55% положително посрещане - +14) и бе оповестена за MVP на мача.

За домакините от Марк-ен-Баруел Манон Морелс бе над всички с 15 точки.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР