Волейболните националки Гергана Димитрова и Мира Тодорова и техният Волеро

...
Волейболните националки Гергана Димитрова и Мира Тодорова и техният Волеро
Коментари Харесай

Страхотни Гери Димитрова и Мира Тодорова, Волеро в спор за 5-о място на клубния Мондиал

Волейболните националки Гергана Димитрова и Мира Тодорова и техният Волеро (Льо Кане) ще играят за 5-ото място на Световното клубно състезание, което се организира в Шаосин (Китай). Воденият от известния треньор Авитал Селинджър отбор победи тайландския Сюприйм (Чонбури) с 3:1 (25:17, 25:20, 23:25, 25:21) в една от срещите за систематизиране на местата от 5-о до 8-о, играна рано тази заран пред над 2700 фенове в залата на Олимпийския състезателен център в Шаосин.

Гери Димитрова изигра страховит мач за Волеро и бе над всички с 25 точки (2 блока, 2 аса и 45% успеваемост в атака) за успеха. Мира Тодорова също се показа отлично и добави 18 точки (3 блока и 50% успеваемост в атака) за триумфа. За отбора на Сюприйм Плеумджит Тинкаоу приключи със 17 точки.

Така на следващия ден (9 декември) Волеро ще се изправи против казахстанския Алтай в 08,00 часа българско време в спор за 5/6-о място на клубния Мондиал. Това ще бъде крачка обратно за отбора, който предходната година завоюва бронзовите медали. Сюприйм (Чонбури) пък ще играе против домакините Джъдзян за 7-ото място четири часа по-рано.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР