Волейболните национали на България ще могат да разчитат на уникалната

...
Волейболните национали на България ще могат да разчитат на уникалната
Коментари Харесай

Сериозен интерес предизвиква и четвъртият мач на България на Евроволей 2023

Волейболните национали на България ще могат да разчитат на неповторимата атмосфера, която основават почитателите в зала „ Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна, и в четвъртата си борба от група B на Европейското състезание за мъже, пишат от Българската федерация по волейбол.

Интересът към дуела против Хърватия е голям, а продажбата на билети върви извънредно добре. Това сочи към извода, че състезателите, водени от Пламен Константинов, ще се радват на сериозна поддръжка от трибуните довечера от 20:30 часа.

„ Залата постоянно е цялостна и атмосферата е невероятна, когато играе България “, безапелационен бе Петър Дърлич - една от звездите на хърватския народен отбор.

„ Отборът им има доста мощни самостоятелни състезатели, само че също по този начин демонстрират недостатъци в избрани моменти. Надявам се, че ще успеем да се възползваме от тях и да излезем с точки от мача, а за какво не и с победа “, добави той.

България и Хърватия ще излязат в конфликт, който съвсем несъмнено ще дефинира втория тим в групата. Преди срещата тази позиция се заема от българите, които записаха две победи и една загуба.

Селекционерът Пламен Константинов анулира утринната подготовка, с цел да има време играчите му да възстановят сред двете срещи, защото времето е по-малко от 20 часа.

Преди мача на България, от 17:30 часа ще играят Испания и Финландия./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР