Волейболната национална състезателка Христина Русева се опитва да докаже на

...
Волейболната национална състезателка Христина Русева се опитва да докаже на
Коментари Харесай

Христина Русева - за любовта към волейбола и семейството

Волейболната национална състезателка Христина Русева се пробва да потвърди на себе си, а и на останалите, че няма невъзможни неща. Самоя 4 месеца, откакто роди първородния си наследник, към този момент тренира интензивно. Колко мощна е любовта към спорта, само че и какъв претекст ти дава да продължиш след месеци неявяване, споделя за „ Златният гейм” Христина Русева.

„ Не е чак толкоз мъчно, много по-подготвена съм, в сравнение с чаках. Все отново имам и една травма, мисля, че мозъкът помни, знае какво да чака. Ники Касабов, който е с мен напълно, ме пита добре ли си, аз давам отговор, че мога още. След раждането, като започнах да се усещам по-добре стартира да ми се тренира”, показа националката.

Тя попадна в разширения лист с имена, на които ще се разчита за олимпийската подготовка в Апелдорн (Холандия), която е от 5 до 12 януари 2020 година.

„ Нашата работа е същинско наслаждение, имаме падения и спадове, само че все пак, всички минуси даже могат да бъдат плюс. Искам да благодаря и на Марица, тъй като те с удоволствие ме одобриха и ми оказват помощ. Осигуриха ми доста положителни условия. Не чаках, че толкоз бързо ще стартира да упражнявам. За националния тим доста ми се ще, в случай че не на 100%, най-малко на 50%, когато мога да помогна”, добави още Русева.

Волейболистката разкри, че е извънредно щастлива със фамилията си и своя наследник.

„ Ако не е той, мъжът ми, няма по какъв начин да се оправя. Без него съм загубена”, споделя още чаровната състезателка.

Христина Русева е омъжена за баскетболиста Ивайло Вучков, като двамата подписаха брак няколко месеца преди раждането на бебето Христо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР