Волейболната легенда Любо Ганев показа пред премиера на България Бойко

...
Волейболната легенда Любо Ганев показа пред премиера на България Бойко
Коментари Харесай

Любо Ганев представи Купата за Световното по волейбол на Бойко Борисов

Волейболната легенда Любо Ганев сподели пред премиера на България Бойко Борисов купата, която ще бъде връчена на спечелилия в идното Световното състезание за мъже, на което страната ни е хазаин взаимно с Италия, съобщи кореспондент на БГНЕС. В идващите месеци шампионският трофей ще обиколи редица български градове като част от промотирането на конкуренцията, която ще се организира от 9-и до 30-и септември.

„ Благодарение на вас и вашето държавно управление тази купа към този момент е в България. Радвам се, че тъкмо тук е първата стъпка на купата, която в идващите няколко месеца ще обиколи доста градове в страната. Надявам се и че за последно тя ще бъде в ръцете на някой от нашите волейболисти “, съобщи Ганев, който е и изпълнителен шеф на организационния комитет на шампионата.

От своя страна Борисов съобщи, че страната ни чака мощно показване от „ лъвовете “. „ Осигурихме 10 000 лв. за Световното състезание и по тази причина разчитаме доста на нашите момчета да зарадват българите на най-голямото спортно събитие. Българите обичат волейбола, тъй че разчитаме доста на вас “, разяснява министър председателят.

България попадна в Група Д с настоящия първенец на планетата Полша, Финландия, Иран, Пуерто Рико и Куба. Всички срещи от тази фаза на шампионата националният ни отбор ще изиграе в емблематичната зала “Конгресна ” в Двореца на културата и спорта във Варна. В първия си мач от шампионата играчите на Пламен Константинов ще се изправят против състава на Финландия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР