Волейболната федерация спира за срок от три години издаването на

...
Волейболната федерация спира за срок от три години издаването на
Коментари Харесай

Във волейбола спряха трансферите на играчи до 21 години

Волейболната федерация стопира за период от три години издаването на интернационалните трансферни документи за състезатели до навършването им на 21 години.
 Националите по волейбол катастрофираха против Сърбия
Това е решено на съвещание на Управителния съвет, извършено на 11-и юни, само че решенията бяха оповестени през днешния ден на формалният уебсайт на федерацията.

Всички решения:

1. Спира за период от три години издаването на интернационалните трансферни документи за всички състезатели до навършването им на 21 година, в това число и на тези, които попадат под изключително наблюдаване от страна на БФВолейбол, считано от датата на взимане на актуалното решение -11.06 2019г.

2. Възлага на администрацията на БФВолейбол в период до 01.08.2019 година да изготви лист на състезателите, които попадат под изключително наблюдаване от страна на БФВ, който лист следва да бъде одобрен от УС на БФВ.

3. За периода на деяние на решението по миналата точка, всички състезатели до навършване на 21 година, в това число и тези, които попадат под изключително наблюдаване от страна на БФВ, могат да бъдат трансферирани за игра в чужбина единствено по изключение, след категорично решение на УС на БФВолейбол за всеки съответен случай.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР