Волейболистките на столичния Левски ще поддържат форма в следващите дни,

...
Волейболистките на столичния Левски ще поддържат форма в следващите дни,
Коментари Харесай

Левски с иновативни методи в кризисната ситуация

Волейболистките на столичния Левски ще поддържат форма в идващите дни, след оповестяване на изключителното състояние и прекъсване на шампионатите, с новаторски способи за подготовка в домашни условия. Това заяви треньорът на „ сините “ Кристиан Михайлов.

„ Всички състезателки са пуснати да се приберат при фамилиите си, като подготвителният развой в залата стопира до второ разпореждане от клуба. Със спортно- техническия щаб изготвихме стратегия за " Home Fitness ". Лично аз имам концепция за осъществяване на видео диалози на групи, посредством които да се проучват и разясняват обособени технико- тактически проблеми, въз основата на направени видеа на тима и самостоятелни състезателки. "

" Ще забележим дали ще се получи, само че считам, че ще има резултат да се тестват новаторски неща в изключителни обстановки. Всички сме на изчакване, би трябвало да сме търпеливи и да поемем оптималната отговорност за дейностите ни в тази обстановка, която се намира спорта в Европа и най- към този момент в България “, разяснява за BGvolleyball.com Кристиан Михайлов.



От " синия " клуб излязоха с апел:

„ Ние от Левски оставаме у дома, останете и Вие! “
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР