Волейболистките на Марица (Пловдив) записаха втора загуба в най-престижния евротурнир

...
Волейболистките на Марица (Пловдив) записаха втора загуба в най-престижния евротурнир
Коментари Харесай

Лора Китипова: Сякаш на терена беше друг отбор

Волейболистките на Марица (Пловдив) записаха втора загуба в най-престижния евротурнир - Шампионската лига, откакто отстъпиха на сръбския Визура (Рума) с 1:3 гейма във втори мач от група С на конкуренцията. Ето какъв бе коментарът на разпределителката на " жълто-сините " Лора Китипова :
" Искам да се извиня на феновете и на цялата аудитория, която пристигна тук през днешния ден - чакаха положително показване от нас, а ние се изложихме изцяло. Срам ме е от метода, по който играхме. Напрежението се дължеше на обстоятелството, че когато създадем няколко неточности, започваме да се изнервяме и не знаем по какъв начин да излизаме от такива обстановки. "
" Разбира се, че Кремена липсва, Таня също, само че мисля, че девойките, които ги заместват, не отстъпват по качества. Въпросът е психически съгласно мен. Все едно излезе различен тим на терена, за жалост с новото момиче още не сме се сработили оптимално. Тя още не е влезнала изцяло в час също, само че се надявам в идващите мачове да се оправят нещата. "

" Не изпълнихме тактическите задания, преди този момент гледахме доста видео, трябваше всяка да знае къде й е позицията на блок, и на отбрана, и на всички места. Дължи се на това, че се изнервихме, че допускахме доста самостоятелни неточности, че не тръгнахме в офанзива ", приключи Китипова.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР