Волейболистките на Казанлък Волей записаха пета победа в НВЛ-жени, след

...
Волейболистките на Казанлък Волей записаха пета победа в НВЛ-жени, след
Коментари Харесай

Казанлък с експресна победа над Перун

Волейболистките на Казанлък Волей записаха пета победа в НВЛ-жени, откакто надиграха изрично Перун (Варна) с 3:0 (25:12, 25:17, 25:14) в изтеглен мач от 10-ия кръг.

Така девойките на Борислав Крачанов прекъснаха отрицателната си серия от 4 следващи загуби в предходните кръгове. " Розите " заемат 5-ото място в таблицата с 13 точки след 5 победи и 7 загуби, до момента в който Перун продължава да е без триумф досега. Утре (31 януари) Перун гостува Берое (Стара Загора), а Казанлък ще е посетител на първенеца Марица (Пловдив) в събота (1 февруари) в срещи от постоянния 9-и кръг.

Казанлъчанки преобладаваха през целия мач. В началото на втората част въпреки всичко разрешиха на Перун да се приближи на точка от тях, само че по-късно още веднъж взеха задатък и я завоюваха безпроблемно с 25:17. Третия гейм започва стремително за отбора, воден от Борислав Крачанов, като поведе с 6:0. В идващите минути разликата се усилваше и в последна сметка " розите " завоюваха чисто след 25:14 и 3:0.

Най-полезни за Казанлък бяха Селин Салим и Патрисия Йончева с по 10 точки за успеха. За отбора на Перун Михаела Иванова пък приключи с 9 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР