Волейболистите от националния отбор на България излизат срещу олимпийския шампион

...
Волейболистите от националния отбор на България излизат срещу олимпийския шампион
Коментари Харесай

Мачът на истината! България срещу Бразилия в битка за Олимпиадата

Волейболистите от националния тим на България излизат против олимпийския първенец от Рио 2016 Бразилия в съдбоносен финален мач от Група А на квалификациите за Токио 2020 във Варна. Битката за първото място е още веднъж от 20,30 часа в зала " Конгресна " на ДКС в Морската ни столица.
 България - Пуерто Рико @@@

Българските " лъвове " направиха двете предстоящи и наложителни крачки към осъществяване на задачата си за класиране на Олимпиадата в Япония следващата година, а точно победи против Египет с 3:1 и нощес над Пуерто Рико с 3:0 гейма. Днес, обаче, на България и следва може би мачът на истината - конфликт с първенеца от Рио 2016 Бразилия. На помощ на " трикольорите " ще бъде и невероятната българска аудитория в залата, която може да им даде криле за успеха.
 България - Пуерто Рико @@@

Цената на триумфа е доста висока - първото място в групата и продобиване на виза за Игрите в японската столица следващата година. С оглед на това, че европейската олимпийска подготовка през януари на 2020-а ще бъде още по-трудна и по-тежка, цената на квотата във Варна се почаква още повече.
Същото значително важи и за " Селесао ", които реализираха победи над Пуерто Рико и Египет с по 3:0 гейма. Въпреки, че при крах против България, Бразилия ще има втори късмет на очертаващата се по-лесна континентална подготовка в зона Южна Америка, олимпийските първенци ще дадат всичко от себе си, с цел да завоюват визата за Токио 2020 още през днешния ден във Варна.
 България - Пуерто Рико @@@

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

БЪЛГАРИЯ - БРАЗИЛИЯ
Мач от 3-ия кръг в Група А на олимпийските квалификации
зала " Конгресна ", Варна
Начало: 20,30 часа, директно по Българска национална телевизия 1

БЪЛГАРИЯ: Георги Сеганов, Цветан Соколов, Тодор Скримов, Мартин Атанасов, Светослав Гоцев, Виктор Йосифов - Теодор Салпаров-либеро

Старши треньор: СИЛВАНО ПРАНДИ

БРАЗИЛИЯ: Бруно Резенде, Уолъс Де Соуса, Рикардо Лукарели, Йоанди Леал, Флавио Жуалберто, Лукаш Сааткамп - Талес Хос-либеро

Старши треньор: РЕНАН ДАЛ ЗОТО.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР