Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за

...
Волейболистите от мъжкия отбор на Хебър (Пазарджик) спечелиха приза за
Коментари Харесай

Шампионите имат принципна договорка с Камило Плачи и за следващия сезон

Волейболистите от мъжкия тим на Хебър (Пазарджик) завоюваха наградата за Отбор №1 на месец януари в обичайна анкета на Пресклуб България. 

Признанието на спортните публицисти идва след спечелването на Купа България 2023, което стана факт в края на януари в зала „ Васил Левски “. 
 Президентът на Хебър: Няма спор сред Камило Плачи и Тодор Алексиев Президентът на Хебър: Няма спор сред Камило Плачи и Тодор Алексиев
Трофеят от този шампионат е четвърти в клубната витрина на пазарджиклии.

" Тигрите ", които победиха със златните медали в състезание през последните два сезона, натрупаха 5 провали досега и са на трето място във краткотрайното класиране 6 кръга преди края на постоянния сезон.

“Истина е, че Камило има 3-4 оферти, в това число и от националния тим на Словения. Имаме кардинална сделка с него и за следващата година. Не е алтернатива да бъде по едно и също време при нас и в народен тим ", съобщи президентът на ВК Хебър Александър Иванов.
5  Волейболният Хебър (Пазарджик) е тим на месеца
Той призна, че Дея спорт, ЦСКА, Нефтохимик 2010 и Левски София са почнали да влагат по-сериозно и това е направило шампионата доста по-интересно.
5  Волейболният Хебър (Пазарджик) е тим на месеца
" Провал ще бъде да не станем първенци. Само това са ни задачите ", добави Иванов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto | Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР