Волейболистите на Монтана продължават пътя си при дебютното си участие

...
Волейболистите на Монтана продължават пътя си при дебютното си участие
Коментари Харесай

Монтана в търси нова победа в Европа

Волейболистите на Монтана не престават пътя си при дебютното си присъединяване в Европа, като излизат през днешния ден вкъщи в търсене на нов триумф. Тимът от Северозападна България семейства на гръцкия Фойникас (Сирос) в първи мач сред двата състава от 1/8-финалите на третия по мощ евротурнир - " Challenge cup ".

Двубоят е довечера от 20:30 ч (б.в), като ще се играе в монтанската зала " Младост ". Срещата ще опълчи два равностойни противника, като провокира извънредно огромен интерес измежду спортната общност в Монтана. В редиците на гърците е и национала Боян Йорданов, като неговото присъединяване в допълнение подвига равнището на страстите на почитателите. Очакванията са трибуните на залата да са изпълнени до дъно за мача, а мнозина дефинират възможностите на двата противника за победа като 50/50.

Припомняме, че при първото си присъединяване в евротурнира Монтана стартира с триумф, като в конфликт от 1/16-финалите в " Чалъндж къп " отстрани Апоел Фар Шаба от Израел с две победи. От своя страна Фойникас (Сирос) в профил в предишния кръг норвежкия Викинг (Берген) също с два триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР